Katalysaattorin kierrätys
Onko nurkissasi käytöstä poistettuja katalysaattoreita? Tee ekoteko ja myy ne meille!

Omistatko tarpeettomaksi jääneitä katalysaattoreita? Olemme erikoistuneet myös katalysaattoreiden kierrätykseen ja ostamme pois turhat nurkkiin jääneet katalysaattorit. Pääset helposti ja vaivattomasti katalysaattoreistasi eroon tuomalla ne kierrätettäväksi meille, joista maksamme myös kilpailukykyisen hinnan. Lue lisää ja ota yhteyttä!

p. 0400-740 395  Veeti Lähdemaa

Ostamme käytöstä poistetut katalysaattorit
Katalysaattorista maksettavaa hintaa varten tarvitsemme siinä näkyvän koodin tai kuvan siitä ja mielellään kuvan myös koko katalysaattorista. Voit myös tarvittaessa tulla katalysaattorin kanssa paikan päälle, jolloin etsimme tiedot puolestasi ja kerromme heti siitä maksettavan hinnan.
Huomaathan, että noudatamme viranomaisten antamia määräyksiä ja edellytämme myyjää todistamaan katalysaattorin alkuperän ennen sen ostamista. Todistuksena käy joko romutustodistuksen esittäminen tai ilmoittamalla sen ajoneuvon rekisterinumero, josta katalysaattori on peräisin.

Tule paikan päälle tai laita viestiä!

Ota katalysaattori mukaasi ja tule käymään paikan päällä tai lähetä meille sähköpostilla tai WhatsAppissa viesti ja kuva katalysaattorissa olevasta koodista ja koko katalysaattorista, niin kerromme heti siitä maksettavan hinnan.

Nopeimmin saat katalysaattorin hinnan kun laitat tiedot sähköpostiin tai WhatsAppiin!

0400 740 395

info@metallivalitys.com

 Tervetuloa muuttamaan katalysaattorisi rahaksi!

Olemme avoinna arkisin klo 8-16.