Täyden palvelun romuliike

Tervetuloa kierrättämään ja tekemään löytöjä kattavasta ja monipuolisesta valikoimastamme!

Monipuolista kaupankäyntiä ja tehokasta kierrätystä

Ostamme, myymme ja kierrätämme kaikenlaista romua, rautaa, metallia ym. tavaraa. Ostamme romua yrityksiltä, yksityisilltä ja kaikilta mistä syntyy romua tai kierrätysmetallia, mm.

  • ruostumaton teräs
  • rauta-, pelti-, metalli- ja muu teräsromu
  • kupari-, messinki-, alumiini- ja kaapeliromu
  • romuautot, -akut ja katalysaattorit
  • tietokone- ja piirilevyromu
  • sähkömoottoriromu

Emme ota vastaan ongelmajätettä, esim. öljyjä, kylmälaitteita ym.!

Vaihtolavan tarvetta paikan päälle?

Toimitamme erikseen sovitusti vaihtolavan paikan päälle romun keräykseen sekä tyhjennämme sen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Punnitsemme lavalle kerätyn romun tyhjennyksen yhteydessä toimipisteessä olevalla nykyaikaisella 40 tonnin autovaa`alla. Kertyneestä romusta maksamme päivän hinnan.

Soita ja kysy lisää!

0400 533 319 / 040 749 7975

Soita ja kysy päivän hinta

Maksamme toimitetusta romusta päivän hinnan, joka vaihtelee romun painon ja laadun mukaan. Soittamalla lisää tietoa hinnoista!

0400 533 319 / 040 749 7975

Ostamme käytetyt akut

Onko nurkkiisi jäänyt vanhoja akkuja? Soita ja kysy päivän hinta. Tee ekoteko ja tuo vanhat akkusi meille kierrätettäväksi korvausta vastaan!

Laaja valikoima edullista käyttörautaa

Meiltä löytyy monipuolinen valikoima uutta ja käytettyä terästä sekä käyttörautaa ym. tavaraa eri tarpeisiin. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan jatkuvasti vaihtuvaan valikoimaamme!

Käyttörautaa moneen tarpeeseen

Myymme edullisesti uutta ja käytettyä terästä sekä muuta käyttörautaa ja tarvikkeita eri käyttötarpeisiin niin yksityisille kuin yrityksillekin. Valikoima vaihtelee jatkuvasti, mutta tässä muutamia esimerkkejä tuotteistamme:

  • kulmaraudat ja -levyt
  • RHS-palkit ja teräslevyt
  • neliö- ja suorakaideputket

Katalysaattoreiden kierrätys ammattitaidolla

Omistatko tarpeettomaksi jääneitä katalysaattoreita? Olemme erikoistuneet myös katalysaattoreiden kierrätykseen ja ostamme pois turhat nurkkiin jääneet katalysaattorit. Pääset helposti ja vaivattomasti katalysaattoreistasi eroon tuomalla ne kierrätettäväksi meille, joista maksamme myös kilpailukykyisen hinnan.

Muuta katalysaattorisi rahaksi

Katalysaattorin myynti meille on tehty helpoksi. Voit tulla käymään suoraan paikan päällä katalysaattori mukanasi tai lähettää meille viestillä katalysaattorin tiedot, niin kerromme sinulle heti siitä maksettavan hinnan.

Z

Romuautojen virallinen vastaanottopiste

Tuomalla autosi viralliseen vastaanottopisteeseen varmistat, että vakuutukset ja verot katkeavat, jolloin vastuusi ajoneuvosta päättyy. Me huolehdimme siitä, että autosi menee asianmukaisesti ja oikeaoppisesti kierrätettäväksi.

Romuautojen vastaanotto

Olemme romuautojen virallinen vastaanottopiste sekä romukauppiaiden liiton jäsenyritys. Sinun ei tarvitse kuin tuoda autosi meille, me hoidamme kaiken muun puolestasi veloituksetta. Saat meiltä romutustodistuksen heti mukaan.

Edulliset varaosat ja rengassarjat

Myytävänä romutettavaksi tulleista autoista varaosia itse irroittamalla erittäin halvalla. Jatkuvasti vaihtuva valikoima. Tervetuloa paikan päälle katsomaan löytyykö sopivaa osaa. Ei etukäteistiedusteluja tai varauksia.

Myös useita hyväkuntoisia vanne- ja rengassarjoja alk. 50€ / 4kpl.

Auton varaosat ja rengassarjat

Meiltä löytyy iso valikoima edullisia ja vaihtelevassa kunnossa olevia autojen varaosia itse irroittamalla sekä useita erilaisia vanne- ja rengassarjoja.

 Tervetuloa paikan päälle tutustumaan valikoimaan ja tekemään löytöjä!

Olemme avoinna arkisin klo 8-16.